Sun Dance Music Festival Paeväljal

Christel Karits 16. juuli 2004, 00:00

Skandinaavia mastaapseimaks klubimuusika ja DJ ? festivaliks kasvanud Sun Dance Music Festival'il on esindatud jazz,soul, break - beat, garage, electro, house, hip-hop, r&b, drum?n?bass, reggae, ambient, techno, trance ja rock ? muusika ning seega on võimalik meelepärast meelelahutust pakkuda väga erineva maitsega külastajale. Lisandunud on ka mitmeid uusi üritusi nagu Bacardi Feeling, Huyndai rannajalgpall, lisaks Paeväljale kuuluvad programmi ka peod ööklubis Prive ning üritused Varblase terrassil. Viimast võib õigusega nimetada festivali meeting point?iks ning lõõgastumispaigaks, sest just sealsete Sunrise Sessionide käigus saab end alates kella 5st hommikul kosutada pannkookide ja hea muusikaga. Terrassi üritustele paneb väärilise punkti afterparty?le järgnev moeetendus ?Päästa hedonism!? algusega kell 5 esmaspäeva varahommikul.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:25
    Otsi:

    Ava täpsem otsing