Alvar Jõgeva • 20. juuli 2004 kell 7:18

Börsikommentaar: USA börsidel on oodata põrget

?Turg on üsna ülemüüdud ja seetõttu ootaksin selle aasta põhjade juurest põrget,? ütles LHV maaklertegevuse juht Kristjan Lepik.

?Siiski on see põrge ilmselt lühiajaline ja seda tuleks mõne aja pärast müüa,? märkis Lepik. Ta lisas, et üldpilt turul on negatiivne, Nasdaq vajus reedel läbi olulise 1900 punkti taseme ning see vaid kinnitab praegust keskmise perioodi langustrendi.

Dow tööstuskeskmine kukkus eile ligi 2 kuu madalaimale tasemele. Päevaga langes Dow pool protsenti, 10 094,06 punktini, mis on madalaim tase alates 24 maist. Teistel juhtivatel indeksitel läks veidi paremini, S P 500 ja Nasdaqi indeks lõpetasid päeva praktiliselt samal tasemel. Päeva keskel oli indeksite miinus suurem, kuid enne kauplemise lõppu indeksid kosusid, mis on positiivne märk.

Hetkel kuum