Tolerantsitu muusikamaitse

Rivo Sarapik 21. juuli 2004, 00:00

Taas on käes iga-aastane hala Sun Dance Music Festivali järgmise peo toimumise või mittetoimumise üle. Pidu koondavat narkomaane ja häirivat pealinna pressinõunik Allan Alaküla sõnul muusikaga poolt Tallinna. Samas mürtsus muusika viis päeva joomist propageerival Õllesummeril, kus müüdi vabalt alkoholi alaealistele, trambiti sodiks lauluväljaku muru jne. Seda äsja peale alkoholimüüki piirava otsuse vastuvõtmist.

Õllejoomine on Tallinna meerile kultuur, muusika aga pealinnale narkomaanide ja pättide pärusmaa. Äkki on hoopis mõlemad vajalikud, ainult et erinevatele inimestele? Öeldakse, et maitse üle ei vaielda. See ütlus võiks kehtida ka muusika kohta. Või keelata järgmisena igal pool Tallinnas ära sellise muusika kuulamine, mis ei meeldi Alakülale ja Savisaarele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing