United Motors laiendab Tallinna ja Tartu teenindusi

22. juuli 2004, 09:09

BMWmüüja United Motors laiendab Tallinna kui Tartu esinduste teeninduspinda, teatas ettevõte.

United Motorsi teeninduse juhataja Margus Roosalu ütles, et Tallinna esindus saab juurde 1000 ruutmeetrit ja Tartu esindus ligi 300 ruutmeetrit pinda. ?Teeninduste laiendamine lähtub reaalsest vajadusest. Meie järelhoolduse tellimused on pidevalt kasvamas, sest järjest enam kliente soovib kindlat kvaliteedigarantiid ja toob oma auto nurgatagusest töökojast ametlikku esindusse,? sõnas Roosalu.

Tallinna teeninduses laieneb peamiselt kereremondi osa, lisandub neli tõstukikohta, rehvitöö boks, spetsiaalne mootorratta boks jm. Teeninduse pind suureneb 700 ruutmeetri võrra, lisaks ehitatakse juurde ligi 300 ruutmeetri suurune rehviladu BMWomanike suve- ja talverehvide ladustamiseks.

Tartus lisandub teenindus- ja laopinda kokku 288 ruutmeetrit, samuti mõned olmeruumid. Juurde tuleb viis tõstukit, sillastend ning uued remondikohad kokku seitsmele autole.

Tartu teeninduse laiendus valmib septembris, Tallinna esinduse juurdeehitustööd peaksid lõppema aastavahetuseks.

AS United Motors esindab Eestis BMW grupi sõidukeid, firma sai ametliku maaletooja ja diileri õiguse 2000. aasta juunis. United Motorsi eelkäija AS ASC asutati 1991. aastal, koostöö BMW Grupiga algas 1992. aastal. 16 miljoni kroonise aktsiakapitaliga United Motors asutati 1999. aastal. Ettevõtte käive oli 2003. aastal 268 miljonit ja kasum 5 miljonit krooni, firma müüs kokku 308 uut ja 184 kasutatud sõidukit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing