Grammy laureaat Eliades Ochoa esineb Pirita kloostri varemetes

Christel Karits 23. juuli 2004, 00:00

Eliades Ochoa rahvusvaheline kuulsus sai alguse 1996. aastal, kui tuntud ameerika muusiku Ry Cooderi eestvedamisel valmis album ?Buena Vista Social Club?, mis pärjati Grammyga. Järgnesid albumid ?Sublime Illusion? ja ?Tributo al Cuarteto Patria?.

Legendaarsetest muusikutest Compay Segundost, Eliades Ochoast, Ibrahim Ferrerist ja teistest. valmis 1999. aastal re?issöör Wim Wendersi käe all dokumentaalfilm ?Buena Vista Social Club?, mis tegi neist kõigist maailmakuulsused.

Eliades Ochoa kolmas album ?Estoy Como Nunca? pärjati 2003. aasta juulis Grammyga, kategoorias ?Best Traditional Tropical Album?.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:26

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing