Sony Ericssonilt uus telefon P910

Alar Pardla 23. juuli 2004, 00:00

Märgatavaim uuendus on kindlasti klapi siseküljel olev miniatuurne QWERTY klaviatuur (täisväärtuslik klaviatuur, kus iga tähe jaoks on eraldi nupp). Pikemate e-kirjade kirjutamisel on abiks ka PDAdest tuntud tekstituvastus ? võimalus ?pliiatsiga? teksti telefoni ekraanile kirjutada.

Telefoni operatsioonisüsteem on Symbian OS v7.0 . Mälu maht on kasvanud P900 mudeli 16 megabaidilt 64 megabaidini, mis on Memory Stick Duo Pro mälukaardiga laiendatav kuni 1 gigabaidini. Sisseehitatud kaameraga saab teha nii pilte kui ka salvestada videoklippe. Puutetundlik ekraan suudab endise 65 000 värvi asemel kuvada 262 000 värvi. Arvutiga ühendamine on võimalik USB, infrapuna ning Bluetoothi kaudu. Kahjuks ei ole telefonil WiFi tuge.

Müüki peaks P910 saabuma tänavu kolmandas kvartalis. Tootma hakatakse kolmesageduslikku (900, 1800 ja 1900 MHz) telefoni viie klaviatuurivariandiga, Eesti turule võiks oodata nendest kahte: QWERTY paigutusega ning venekeelse klaviatuuriga mudelit.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing