23. juuli 2004 kell 6:58

Virumaa Teataja: Piiritusetehase juht läheb pensionile

Praegu pikemal puhkusel viibiv Rakvere ja Moe piiritusetehast juhtinud Arvo Antropov läheb pensionile, enne seda jõudis ta koondada oma poja ja õe.

Arvo Antropovi näiliselt tavalist pensionileminekut on saatnud kuulujutud ja vassimine, kirjutas Virumaa Teataja.

Arvo Antropov ise viibib praegu puhkusel Soomes ja oli nõus asjast pikemalt rääkima lähiajal kodumaale naastes. Antropov tähendas siiski, et temal pole mingit informatsiooni selle kohta, nagu oleks ta vallandatud. ?Küsige Onistarist, siis saan mina ka teada,? lausus ta.

Enne puhkusele minemist koondas aasta eest ühinenud Rakvere ja Moe piiritusetehase juht Arvo Antropov Moe tehase juhi ametist oma õe Laine Heki, samuti Rakvere tehase kommertsdirektori, noorema poja Arturi.

Tiit Maidre ütles, et seda Onistari juhtkond Antropovilt ei nõudnud, see oli nende endi otsus.

Hetkel kuum