Meediaärimees nr 1

Kertu Ruus 28. juuli 2004, 00:00

Enamik Eesti ettevõtjaid on hallid kujud, kes ajavad oma äri ega taha isegi majandustulemusi kommenteerida. Hoopis teist masti mees on aga meie Jüri Mõis. Tema kohta ei oska keegi enam eriti öelda, mis äriga ta tegeleb ? ikka on ta ?endine hansapankur? või ?endine Tallinna linnapea?. Küll aga teame me kõik, et teda jätab külmaks Toomas Hendrik Ilvese fenomen (Äripäev Online), et ta kinkis oma pruudile punase Audi (?Eesti rahva elulood?) või et talle homovärk ei istu (esmaspäevane SL Õhtuleht). Ükskõik mis teema on, Jüri Mõisalt saab hea tsitaadi!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing