Skype murdis arvutist välja

30. juuli 2004, 14:36

Täna ilmus Skype? uudistelisti teade, et SkypeOut on kasutamisvalmis, mis tähendab, et nüüdsest saab ka arvutist välja helistada.

Eesti programmeerijate kaasabil loodud üle interneti helistamistarkvara võimaldab üliodavat helistamist nii tava- kui ka mobiiltelefonile üle maailma.

Näiteks 22 riiki hõlmav SkypeOut Global Rate hinnakiri sätestab, et nende riikide tavatelefonidele helistamine maksab 0,017 eurot (0,26 krooni) minut, mobiilidele helistamine maksab rohkem ning Euroopa Liidu residentide arvele lisandub käibemaks 15%.

USA, Kanada, Austraalia, Uus-Meremaa ja T?iili kõrval hõlmab see regioon ka Austriat, Hollandit, Belgiat, Taanit, Rootsit, Norrat, Prantsusmaad, Saksamaad, Iirimaad, Itaaliat, Portugali ning Moskvat, Sankt Peterburgi, Buenos Airest, Mexico Cityt ja Monterreyd ning Kanada mobiilivõrku.

Eelmisel nädalal prognoosis tehnoloogiauuringute firma Yankee Group, et kui arvutist kõne võtmine tavatelefonile saab võimalikuks, siis võib aastal 2008 üle interneti helistamise teenust kasutada juba 17 miljonit inimest. See toob suured ümberkorraldused kogu telekommunikatsioonisektoris, alandades oluliselt helistamise hinda, kirjutas toona Wall Street Journal.

SkypeOut hinnakirjad ja kasutusjuhendid leiate <#siit=http://www.skype.com/skypeout.html>

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing