Sirje Niitra • 30. juuli 2004 kell 10:29

Nõmme spordikeskus saab uue maja

Nõmme spordikeskuses valmistutakse uue peahoone ehitamiseks, mis tuleb praeguse amortiseerunud hoone kohale ja peaks põhiosas valmima veel sellel aastal.

Nõmme linnaosavanema Hanno Pevkuri sõnul on Nõmme spordikeskus muutunud viimaste aastatega üheks pealinna menukamaks vaba aja sportliku veetmise kohaks, mis seab keskusele suuremaid nõudeid spordihuviliste teenindamisel ja mida senine peahoone enam ei suutnud täita.

?Peatselt lõppevate vana hoone lammutustööde järel alustatakse kohe uue maja ehitamisega. Uus hoone on planeeritud vanaga põhikujult üsna sarnane ning koosneb kahest tiivast ja keskosast. Hoonesse tuleb jõusaal, kaks aurusauna, kaks soome sauna, riietusruumid, spordivarustuse laenutuspunkt, kohvikuruum ning teisele korrusele administratiivruumid,? lisas ta.

Maja, mille projekt on koostatud Ehala ja Irik Arhitektuuribüroos on plaanis suuremas osas valmis ehitada veel käesoleval aastal.

Vaatamata uue hoone ehitustöödele teenindab Nõmme spordikeskus spordihuvilisi ka suvel - avatud on kaks rannavõrkpalli- ja tänavakorvpalli väljakut, minijalgpalliväljak, sulgpalliväljak, jooksurajad ning looduslik jõusaal venitus- ja jõuharjutuste tegemiseks, samuti allikaveega täidetud basseinid.

Hetkel kuum