Eesti Post sai uue juhatuse liikme

02. august 2004, 10:49

AS Eesti Post nõukogu valis 30. juulil ettevõtte juhatuse uueks liikmeks audiitorfirma AS PricewaterhouseCoopersi juhtkonna praeguse liikme Leon Jankelevitshi.

Avaliku konkursi korras 14 kandidaadi seast valitud Jankelevitsh hakkab täitma ka postiettevõtte finantsdirektori ülesandeid. Eesti Posti nõukogu esimees Jüri Ehasalu hindas konkurssi tihedaks ja kordaläinuks. Leon Jankelevitshi valikul hindas nõukogu eeskätt tema rahvusvahelise finantsjuhtimise tugevat kogemust, teatas ettevõte.

'Juhatuse uue liikme kuutasuks määras nõukogu 45 000 krooni, mis on 4000 krooni senisest madalam,' ütles Jüri Ehasalu. 'Arvestades Eesti Postis viimasel aastal toimunud kulude kokkuhoidu, on see loomulik ja põhjendatud.'

Leon Jankelevitsh (29) on alates 1994. aastast töötanud AS PricewaterhouseCoopersi juhtiv audiitorkonsultandina, marketingijuhina ning olnud Pärnu Finantskonverentsi peakorraldaja. Jankelevitsh on rahvusvahelise ärijuhtimise magister (Heriot-Watt University Edinburgh Business School). Ta on abielus ning tütre isa.

Leon Jankelevitsh asub tööle Asis Eesti Post 1. septembrist, mil lõppevad senise juhatuse liikme ja finantsdirektori Reet Rohtla volitused seoses pensionile jäämisega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing