KIA Motorsi eksport Euroopasse rekordtasmel

Tõnu Tramm 03. august 2004, 12:19

Kia Motorsi eksport Euroopasse on esimesel poolaastal kasvanud mullu sama perioodiga võrreldes 49% ning moodustab kolmandiku koguekspordist.

Kia Motorsi teatel on erakordse müügiedu tagamaadeks Kia uue tehase ehitustööde algus Slovakkias, kahe uue mudeli - Picanto ja Cerato turuletoomine, KIA kiiresti laienev diilervõrk (eelmisel aastal lisandus 200 uut edasimüüjat) ja tõhustatud turundustegevus liikmesriikides.

Euroopa riikides müüdi 6 kuuga kokku 112 787 uut KIA marki sõidukit (2003 a. samal perioodil 75 475). Aprillist alates Euroopa müügisalongidesse jõudnud miniklassi Picanto osutus üle ootuste populaarseks: kolme kuuga müüdi 12 033 Picantot. Väike- kesklassi Cerato puhul oodatakse sarnast müügiedu, kuigi konkurents selles sõidukiklassis on karmim.

Veel selle aasta sügisel täieneb KIA mudelivalik populaarse linnamaasturi Sportage mudeliuuendusega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing