Pärnus algab fototeenuste hinnasõda

Inno Tähismaa 05. august 2004, 15:00

Pärnus algab fototeenuste turul esmaspäevast hinnasõda, kui K-Arvutisalongi hindadele vastab Pärnu Pilter, mis laseb hinnad samale tasemele.

Pärnu Pilter OÜ direktor Ahto Meri kinnitas Raadio Pärnule, et esmaspäevast küsib firma ühe pildi tegemise eest 1,5 krooni ja filmi ilmutamise eest 15 krooni. Meri sõnul on tegemist ühekordse kampaaniaga suvelõpu puhul. Odavamate hindadega pilte ja filme tuleb oodata kuni viis päeva, muud hinnad jäävad samaks. Kampaania lõppu Meri ei nimetanud, öeldes, et see sõltub sellest, kuidas kampaania vastu võetakse.

Pärnu kesklinnas pakuvad fototeenust veel kolm firmat, mille esindajad kinnitasid Raadio Pärnule, et selliste odavate hindadega ei saa pakkuda kvaliteeti ja nemad ei kavatse hindu langetada. Pilteri plaanist kuuldes muutusid ka teiste firmade kavad.

OÜ Digfo fotograaf Ülo Soomets ütles Raadio Pärnule, et tahab seda esmaspäeval ise näha. Kui see tõesti õige info on, langetab ka Digfo Soometsa sõnul hindu. Soomets lisas, et see on samasugune hinnasõda nagu bensiinihindade puhul.

Tartu firma Anu Foto omanik Anu Matkur ütles Raadio Pärnule, et neil saab juba praegu paaripäevase hilinemisega 1,5 krooni eest pilte, kuid filmi ilmutamine jääb küll 25 kroonile. Ta lisas, et esmaspäeval tuleb siis edasi mõelda.

Karli Foto fotograaf Raili Nurmekivi ütles Raadio Pärnule, et Tallinnas on teised fotofirmad langetanud oma hindu 50 sendi võrra, kuid Pärnu turg on teistsugune. Karli Foto juhatuse liige Mare Roost ütles pärast nõupidamist teiste liikmetega, et firma praegu ei ühine selle kampaaniaga, vaid mõtleb midagi ise välja.

Fotofirmade esindajad lisasid, et selliste hindadega siiski ära ei ela ja kui üliodavad hinnad püsima jäävad, jääb Pärnu kesklinn fototeenuste pakkujatest tühjaks, sest kõrgete rendihindade pärast tuleb mujale kolida.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing