Kui näpp jääb objektiivi ette

Mati Feldmann 06. august 2004, 00:00

Ma ei ole K-Arvutisalongist (veel) pilte tellinud, seega ei oska nende teenuse kvaliteedi kohta midagi kosta. Muigama panevad aga kallimate pilditegijate õigustused, miks nemad kasseerivad 3,5 kuni 4 krooni pildi pealt ? väidetavalt nad kadreerivat pilte paremini, ei tee praakkaadritest fotosid jne.

Andke andeks, aga minu filmirullid on piltideks tehtud täpselt nii, nagu hetkel ?linnuke välja lendas?. Amatöör-pildistaja unustab kogemata sõrme objektiivi ette ? pilt tehakse ikkagi kohusetundlikult ära, ehkki mingit väärtust sel fotol pole. Filmirull algab tihti pooliku pildiga, millest samuti neljakroonine foto tehakse, aga seegi on nähtavasti tellija probleem.

Siiski olen ma saanud lisaväärtust, aga mitte Eestist. Tenerifel pilte tehes anti kaa-sa väike tasuta album. See jääb meelde, aga meie fotofirmade enesereklaam on targem ühest kõrvast sisse, teisest välja lasta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing