Stepfordi naised

ÄP 06. august 2004, 00:00

Joanna Eberhart (Nicole Kidman) on jõudnud tippu. Ta on televõrgu EBS kõigi aegade noorim president, kellel on armastav abikaasa Walter (Matthew Broderick) ja kaks ilusat last. Ehk pealtnäha kõik, mida hing ihkab. Kuni ühe katastroofilise päevani... Vallandamisele järgnenud närvivapustus sunnib Joannat oma asjad kokku pakkima ja kolima perega idüllilisse Stepfordi väikelinna. Ent midagi on selles ?pereparadiisis? viltu. Asi on naistes, kes on liiga... ideaalsed. Nad on ilusad, õnnelikud ja ebaharilikult osavad kõiges, et vaid abikaasad rahul oleks. Walteri meelest on ?see linn, need majad ja kogu see paik nagu unenägu. Elu sellisena, nagu olema peaks.? Kuni Joanna Eberhart paradiisi särava pealispinna all urgitsema hakkab.

?Stepfordi naised? on teravmeelne must komöödia, mis kinnitab, et eksimine tõepoolest on inimlik. Osades Nicole Kidman (?Tunnid?), Matthew Broderick (?Election?), Bette Midler (?Petetud naiste klubi?), Christopher Walken (?Püüa kinni, kui suudad?), Faith Hill, Jon Lovitz (?Miljonijaht?) ja Glenn Close (?Le Divorce?). Lavastanud Frank Oz (?Väike õudustepood?). Filmi ei soovitata alla 12aastastele!

Alates 6. augustist CC Plazas

www.stepfordwivesmovie.com

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:26
    Otsi:

    Ava täpsem otsing