Pankade tulevik on internetis

ÄP 09. august 2004, 00:00

Tänavu esimese poolaastaga on internetipankade kasutamine üle 60 protsendi suurenenud, peegeldades tõsiasja, et Eesti on kõige kiiremini internetiseeruv riik maailmas.

Hansapanga juhatuse esimees Indrek Neivelt lubab edaspidi senisest rohkem tähelepanu pöörata just elektrooniliste kanalite arendamisele. Nii Hansapangas kui ka Ühispangas tehakse juba kuni 85 protsenti pangaoperatsioonidest elektroonilisel teel ja Optiva Pangas 62 protsenti.

Pangad teevad põhiosa elektroonilistest teenustest kliendi jaoks tasuta või minimaalse hinna eest. Need teenused ei too pangale ka suurt midagi sisse, pigem võimaldab see kokku hoida traditsiooniliste kanalite pealt.

Hetkeseis: Praegu ei kujuta ilma internetipangata elu ettegi ? teenus on tõepoolest mugav. Et internetipank oleks tasuta (või minimaalse hinna eest), see asjaolu on jäänud kahjuks ajalukku. Luua uus tasuta teenus, harjutada kliendid sellega ära ja panna asjale hind ? terve äriloogika.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:38
Otsi:

Ava täpsem otsing