Alvar Jõgeva • 9. august 2004 kell 13:04

Börsikommentaar: Vaikus enne tormi

Tallinna börsil oli täna rahulik kauplemine, kokku sooritati 63 tehingut. Börsi käive oli samuti tagasihoidlik, ulatudes 12,8 miljoni kroonini.

Liideraktsiate hinnad praktiliselt ei muutunud. Hansapanga ja Telekomi aktsiate hind jäi reedesele tasemele, Norma aktsia hind langes 0,16 protsenti. Investorid naudivad hetkel ilusat suve, kuid septembris on oodata suuremaid liikumisi.

Merko Ehituse majandustulemused elevust ei tekitanud, aktsiaga tehti vaid üks pisitehing, mille käigus vahetas omanikku vaid 5 aktsiat.

Farmaatsiatehase aktsia osas oli märgata ühe investori ostuhuvi, kes ostis väärtpabereid 28,16 krooniga. See ületab 1,06 krooniga Grindeksi poolt pakutavat hüvitist. Ilmselt on investoril kindel soov hüvitise suurus kohtus vaidlustada. Täna vahetas omanikku 1621 Farmaatsiatehase aktsiat, kõik 4 tehingut sooritati hinnaga 28,16 krooni.

Hetkel kuum