Sisu raskeveokid saavad pöörava tagasilla

10. august 2004, 00:00

Sisu on olnud eelkäija 5 sillaga raskekallurite tootjate hulgas. Valik täieneb nüüd veokiga, mis on varustatud pöörava tagumise abisillaga. Auto mõõtkava on optimeeritud vastama Soome tingimustele: ühtaegu lühike ja kiire, samas võib viie silla koormuse maksimumiks olla kuni 38 tonni.

?Arendustöö lähtekohtadeks on olnud mootorite suurenenud võimsused, pöördemomendi kasv ja üleminek väiksematele pööretele ning liikluskoormuse suurenemine seoses sellega, et veokeid koormatakse peaaegu alati maksimumini,? märkis Sisu tootejuht Jukka Kosunen, kelle sõnul paraneb tänu uuele teljele ka rattarummu laagerdus. ?Sel moel lisatakse vastupidavust pidevale maksimumkoormusele,? selgitas Kosunen.

Sisu uued sillad jõuavad toodangusse sügisel. Uuendatud sillad saavad nii veokite kui ka kallurite mudelid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:38

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing