President Rüütel külastas Harjumaa ettevõtteid

11. august 2004, 16:26

Oma täna jätkunud Harjumaa visiidi käigus külastas president Arnold Rüütel mitut ettevõtet.

Visiidi teine päev algas Muuga sadama külastamisega. Presidenti tervitasid sadamas Tallinna sadama tegevjuht Mart Tooming ja juhatuse liikmed. Tooming andis president Rüütlile ülevaate Tallinna sadama ning Muuga sadama ajaloost, tegevusest ja tulevikuplaanidest. President Rüütel tundis huvi Saaremaa süvasadama projekti vastu ning avaldas lootust, et kõik osapooled jõuvad kokkuleppele ja osutub võimalikuks juba sel aastal investeerimist alustada. Eesti riigipea tõstatas ka sadama ohutuse küsimuse ja avaldas lootust, et Tallinna sadam kasutab kõiki võimalusi ohutuse tagamiseks. Mart Tooming kinnitas, et sadama ohutus ja keskkonnasõbralikkus on Tallinna sadama prioriteedid. President Rüütel tutvus ka Muuga sadama akvatooriumiga.

Enne lõunat külastas president Rüütel veel aktsiaseltsi Balti Spoon, mis on Kuusalu valla suurim tööandja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing