MSN Messengeri saab üle veebi kasutada

Alar Pardla 12. august 2004, 00:00

Siiski on teenus piisavalt valmis laialdasemaks kasutamiseks. Visuaalselt näeb välja suhteliselt sarnane arvutisse paigaldatava MSN Messengeriga. Sarnane on ka Web Messengeri funktsionaalsus ? vähemalt teadete saatmise osas on see peaaegu identne tavalise MSN Messengeriga.

1. Web Messengeri kasutav inimene on oma sõprade sõbranimekirjas tavalisest erineva ikooniga, millel on näha väike veebipõhist klienditarkvara sümboliseeriv maakera.

2. Sõbra sisselogimise ajal ja esimese teate saabudes tekib ekraani alla paremasse nurka tuttav hüpikaken, samas aga ei avata eraldi uut akent sõbraga suhtlemiseks. Seda peab kasutaja ise tegema oma brauseri aknast. Lugemist ootavate kasutajate teated on näha Web Messengeri akna ülaosas, alles topeltklõpsuga avaneb aken suhtlemiseks.

3. Web Messengeri kasutava inimese teated saadetakse teele kohe peale sisestusnupu vajutamist, aga talle saadetavad teated jõuavad kohale kuni viiesekundise viivega. Üldiselt seda viivet tähele ei pane.

Microsofti peamised konkurendid Yahoo ja America Online pakuvad juba veebipõhist kiirsuhtlusteenust (IM, Instant Messaging).

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing