Arvutitootja HP 3. kvartali majandustulemused

12. august 2004, 17:18

HP (Hewlett-Packard) käive 3. kvartalis oli 18,9 miljardit USD, võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvas käive 9%, teatas ettevõte.

Arvutitootja 3. kvartali tegevuskasum oli 846 USD.

?Kuigi oleme rahul tulemustega enamikes tootegruppides, jäid ettevõttesüsteemide, serverite ja salvestuslahenduste grupi tulemused oodatust väiksemaks. Järgmises kvartalis tahame ka selle tootegrupi taas kasumisse viia, milleks võivad olla vajalikud muudatused juhtimisstruktuuris,? kommenteeris tulemusi HP juht Carly Fiorina.

Võrdluses mullusega kasvas HP kolmanda kvartali käive Euroopas 14%, Aasias 11% ja Ameerika Ühendriikides 4%. 4. kvartali käibeks prognoosib HP 21-21,5 miljardit USD.

<#HP=http://www.hp.ee> pakub arvutitooteid, tehnoloogiaid, lahendusi ja teenuseid nii era- kui äritarbijaile. Pakutav hõlmab IT infrastruktuuri, personaalarvuteid ja lisaseadmeid, globaalseid IT teenuseid ja lahendusi ning pildindus- ja printimislahendusi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing