Wienerberg ja Koramic ühinevad

13. august 2004, 10:09

Ida-Virumaal Aseris tegutsevad ehitusmaterjalide tootjad Wienerberger AS ja Koramic OÜ ühinevad.

Koramic Osaühingu tegevus ja kogu tema vara, nii õigused kui kohustused, lähevad üle Wienerberger Aktsiaseltsile ühinemislepingu ja -otsusega sätestatud tingimustel ja korras.

Wienerberger AS struktuuris jätkub keraamiliste katusekivide tootmine ja turustamine endiselt kaubamargi Koramic all ning keraamiliste telliste tootmine ja turustamine brändi Terca all. Koramic Osaühingu ja Wienerberger Aktsiaseltsi ühendamine üheks ettevõtteks jõuab lõpule 2004. a. detsembris.

Wienerberger AS kuulub maailma juhtivasse seinamaterjale tootvasse austria kontserni Wienerberger Group. Grupi edukas majandustegevus 2003. a. võimaldas põhitegevusalale, keraamilistele tellistele, lisada teine põhitegevusala - keraamilised katusekivid. 2004. a. juunis ostis kontsern viimased 50 % Euroopas keraamilisi katusekive tootva Koramic Roofingu aktsiatest.

Hetkel on kontsernil Wienerberger 218 tootmisüksust 28 riigis, mille hulgas Koramic Roofingu 26 katusekivi tootmisliini Beneluxi maades, Saksamaal, Poolas ning Eestis, teatas ettevõte.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing