EPL: Senaator Hillary Clinton tuleb taas Eestisse

17. august 2004, 08:04

Nädalavahetus toob Eestisse tuntuimad USA senaatorid Hillary Clintoniga eesotsas.

?Nad tulevad siia, et kohtuda peaministri, välisministri ja kaitseministriga ja arutada Eesti ja USA kahepoolsete suhete laia teemaderingi,? jäi USA saatkonna pressiata?ee Thomas Hodges Eesti Päevalehele visiidi täpsemaid eesmärke selgitades diplomaatiliselt häguseks. ?Ilmselt võib teemaks tulla Eesti osalus Iraagis.?

Visiit tähistab Eesti ja USA edukat ja laialdast koostööd eri valdkondades ning selle raames toimuvad kohtumised keskenduvad riikide edasisele partnerlusele nii kahepoolsetes suhetes kui ka rahvusvahelistes organisatsioonides, teatab Eesti välisministeeriumi pressiteade. Senaatorid viibivad siin kaks päeva, saabudes 21. augustil ja lahkudes järgmise päeva pärastlõunal.

Viieliikmelises Ühendriikide Senati eliitdelegatsioonis on peale endise USA esimese leedi teine prominent kunagine ägedaim George W. Bushi parteisisene rivaal võitluses kandidaadiks nimetamise pärast, mõõdukas vabariiklane John McCain, kes esindab Arizona osariiki.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing