Hansa Elukindlustus kogus juulis 25,5 mln krooni kindlustuspreemiaid

17. august 2004, 15:14

Hansa Elukindlustus kogus tänavu seitsme kuuga kokku 209,2 miljonit krooni kindlustuspreemiaid, mis on 54% enam kui eelmise aasta samal perioodil.

Juulis kogus Hansa Elukindlustus 25,5 miljonit krooni kindlustuspreemiaid, teatas selts. Hüvitisi väljastas selts eelmisel kuul 5,1 miljonit krooni, kokku on selts käesoleval aastal hüvitistena välja maksnud 32,1 miljonit krooni.

Hansa Elukindlustuse juhi Paavo Põllu sõnul oli juulikuu edukas tänu eluasemelaenuturu kasvule ning sellega seotud laenukindlustuse lepingute aktiivsele sõlmimisele. Võrreldes eelmiste kuudega on stabiliseerunud klientide paigutused investeerimisriskiga elukindlustusse, mis moodustasid ka juulis umbes kolmandiku kõigist kogutud preemiatest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing