Ülevaade tänastest ajalehtedest

17. august 2004, 08:22

Eesti Päevaleht:

Ebaviisakad inimesed viivad rahumeeli enda prügi võõrasse konteinerisse. Ometi on prügivedu tasuline teenus, mille keegi alati kinni maksab. Näiteks asuvad Pirita TOPi ja mere vahel kompleksile kuuluvad prügikastid, kuhu lähedal elavad inimesed armastavad oma prügi tuua.

Kui valitsus vabastab järgmisest aastast biokütuse aktsiisimaksust, võib kodumaise diislikütuse tootmine rapsi baasil käivituda juba järgmisel aastal.

Eesti Päevalehe andmetel sätestab Saaremaa Laevakompanii (SLK) ning Tallinna Sadama vaheline kokkulepe kümneks aastaks ühisfirma loomise, kus osalus jaotub täpselt pooleks.

Eestis T-Marketeid haldava OÜ VP Market tegevjuht Ruta Juzulenaite märkis, et Leedu kapitalil põhinev poekett on saavutanud Eestis prognoositust paremad tulemused.

Postimees:

Saaremaa Laevakompanii jätkab oktoobrist reisijate vedu mandri ja saarte vahel riigi ligi 80 miljoni kroonise aastatoetusega ühisfirmas koos Tallinna Sadamaga, kinnitasid Postimehele asjaga lähedalt seotud allikad.

Suurtes kaubanduskeskustes marjadega kauplev OÜ King Berry müüb kukeseeni ja metsamarju turuhindadest kaks korda kallimalt, mida firma põhjendab toodete kõrge kvaliteedi ja eestimaise päritoluga.

Liidrid europarlamenti loovutanud Reformierakond ja Isamaaliit ootavad esimeeste väljavahetamisega erakonna suurkoguni, kusjuures Andrus Ansipit võib oodata lisaks Reformierakonna esimehe kohale ka ministriportfell.

Tallinna linnavõim loobus plaanist viia Rävala puiestee pikendus Pärnu maanteele maa-aluse tunnelina ning kavatseb nüüd heaks kiita projekti, mis näeb ette puiestee jätkamist maa peal ja tooks kaasa seitsme maja lammutamise.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing