220aastane Võru pidutseb

Christel Karits 19. august 2004, 00:00

Veel nelja päeva jooksul jätkub üritusi hommikust õhtuni.

Võru linnavalitsuse avalike suhete korraldaja Eveli Kuklane soovitab Võru külalistel kindlasti käia kunstitänaval, mis lausa kubiseb kunstkäsitööga kauplejatest. Spordivõistlustest tõi ta esile kogupereteatevõistluse ja loomulikult maiuspalana matka koos Alar Sikuga.

?Päris põnev ja osalejaterohke peaks tulema ka kehamaalingute konkurss ning kindlasti tasuks kuulama tulla Euroopa noorte programmi raames esinema saabunud nelja riigi noorte rokkansambleid,? rääkis Kuklane. Noored on Võrru jõudnud Ungarist, Itaaliast, Inglismaalt ja Tallinnast. Koos luuakse ka midagi spetsiaalselt Võru linna sünnipäevaks.

?Suveöö omadega? Kandle kultuurimaja aias sobib eelkõige neile, kel nõrkus simmanitantsude vastu. Mängivad Võru oma rahvaansamblid ning ühislaulu veavad Sirje ja Väino Puura. Ja muidugi võiks osa võtta ka pühapäevasest perepiknikust, kus süüakse ära hiigelsuur sünnipäevatort.

Sünnipäeva teatejooksul pistavad rinda pered ja vabad võistkonnad

Võistlus algab Vabaduse väljakul ja jooksudistants kulgeb ümber Vabaduse, Jüri, Tartu, Lembitu tänava kvartali.

1784meetrine distants on jagatud neljaks vahetuseks, kus 4-liikmelise võistkonna esimene liige jookseb 1000 meetrit, teine liige 700 meetrit, kolmas liige 80 meetrit ning neljas 4 meetrit.

Iga võistkonna iga vahetuse läbija saab endale teatepulgaks Võru linna logoga pastapliiatsi, mis tuleb vahetusalas järgmise etapi jooksjale üle anda nii, et viimase vahetuse (4 meetri) jooksja asetaks neli pastapliiatsit fini?ilauale. Sellest hetkest läheb kinni ka võistkonna aeg.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:26
    Otsi:

    Ava täpsem otsing