Urmas Sõõrumaa ostis poole kohvikuketist Coffee Plus

Villy Paimets 19. august 2004, 00:00

Keti senise omaniku Esplanade Kohvikute OÜ (kaubamärgi Coffee Plus omanik) juhatuse liikme Silver Ojametsa sõnul raha ei saanud, vaid peavad nüüd poole vähem investeerima. ?Võib öelda, et Urmas Sõõrumaa raha eest avatakse meie järgmine kohvik,? ütles Ojamets.

Coffee Plusi esimene kohvik avati 1. aprillil Ülemiste Keskuses, septembri alguses laieneb kett Rocca al Mare kaubanduskeskusesse ning kolmas kohvik avatakse järgmise aasta 1. aprillil Tallinnas Ahtri tänaval valmivas Admirali Majas.

Keskmiselt kulub ühe kohviku avamisele miljoni krooni ringis, Admirali Majas läheb see summa küll suuremaks, kuna seal on plaanis ka praade pakkuma hakata, milleks on veidi kallimat köögisisustust vaja.

Samuti peab uhiuude laevakujulisse büroomajja pinna ostma, sest sinna rendipindu ei tulegi.

Ülemiste Keskuses ei lähe kohvikul küll halvasti, kuid loodeti paremat. ?Miinuses me ei ole, tuleme ots otsaga kokku,? lisas Ojamets, nentides siiski, et kohviku praegune käive jääb loodetule kõvasti alla.

Kuna Urmas Sõõrumaa elab praegu Ateenas Eesti sportlastele kaasa, siis kommentaari temalt saada ei õnnestunud.

Coffee Plusil on kavas lähiaastail avada Eestis 7?10 kohvikut, plaanitavate investeeringute kogumaht ületab 10 miljonit krooni.

Juuli lõpul Viru Keskuses kohviku avanud Läti kohvikukett Double Coffee tahab juba järgmise aasta lõpuks Eestis kümme kohvikut avada. Eestis tegutsevad ka Skandinaavia päritolu Roberts Coffe ja Waynes Coffe.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:40
    Otsi:

    Ava täpsem otsing