Aga erasektori õppelaen?

Aili Sandre 24. august 2004, 00:00

Ametnikuamet on äkitselt popp. Ministeeriumid on läbi teinud tõelise noorenemiskuuri ? kolmandik ametnikest on äsja kõrghariduse omandanud noored. Üks ilmne põhjus on õppelaenu kustutamine: tänavu seitsme kuuga on riik seda teinud 118 miljoni krooni ulatuses, kümme korda rohkem kui 2001. aastal.

Kuna soodustus tuleb kõigi maksumaksjate taskust ning ka erasektor vajab kõrgelt haritud noori, peaks riik nüüd kinni maksma erasektorisse tööle asujate õppelaenu. Eesmärk peaks ju olema nii hästi haritud kodanikkond ? mitte ainult ametnikud ? kui võimalik.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:40
    Otsi:

    Ava täpsem otsing