Saku on Ice?i idee autor on Cardo Remmel

24. august 2004, 00:00

Viibides kuuma päikese käes välismaal, tekkis Saku Õlletehase juhatuse esimehel Cardo Remmelil mõte, mis viis selle suve populaarseima joogini Eestis. Saku Õlletehases on tavaline, et juhatus tegeleb tootearenduse ja margiehitusega ? see on osa turundusest, mis kuulub kogu juhatuse vastutusvaldkonda. ?Tippjuht ei pea olema turundusspetsialist, kuid ta peab valdkonda piisavalt hästi tundma, et suuta antud teemal kaasa rääkida,? leiab Cardo Remmel.

Hetkeseis: Saku on Ice pole ehk Saku populaarseim õllemark, sest 0,33-liitrine pudel ei müü Eestis kõige paremini.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:40
    Otsi:

    Ava täpsem otsing