Narvas on taas korralik hotell

24. august 2004, 14:16

Tänasest võivad Narva külalised üle kümmekonna aasta saada öömaja igati tänapäevastele nõuetele vastavas hotellis.

Kohalikul kapitalil baseeruv OÜ Sanesi renoveeris viiekümnendate aastate lõpul ehitatud ja 1996. aastast tühjana seisnud piirilinna esindushotelli, teatas ettevõte.

?Meie arvates peaks Eesti ühes suuremas ja samal ajal ka Euroopa Liidu piirilinnas hotelliäril perspektiivi olema,? ütles OÜ Sanesi suurosanik, AS Silbet tegevdirektor Vjat?eslav ?lõk. Tema sõnul ei suhtunud Eesti pangad algul hotelli renoveerimise ideesse kuigi optimistlikult. ?Ent kui suutsime neile selgeks teha, et kaht bussitäit turiste mahutav majutusasutus võib hotellindust tundvate inimeste juhtimisel kasumlikult tööle hakata, saime ka vajaliku laenuraha renoveerimistööde alustamiseks,? ütles ?lõk.

Hotell Narva renoveeriti Hansapanga laenu ja omavahendite arvelt. Töödega alustati 2003. aasta septembris. Hotelli ehituse peatöövõtja oli AS Silbet. Alltöid tegid Tex Servis, Uus Vento, Elektri Sistem, Glaskek jt.
Renoveerimistööd läksid maksma 28 miljonit krooni.

Hotell Narva mahutab 87 inimest. Tube on 51, neist kolm kahetoalist saunaga numbrit ja kolm ühetoalist saunaga numbrit. Hotelli fuajees on ööpäevaringselt töötav lobbybaar, 48-kohaline restoran, 25-kohaline kohvik ja 40 inimest mahutav konverentsikeskus.

Hotelli mööbel on tellitud valdavalt Eesti tootjatelt. Kõigis numbritubades on televiisor ja interneti püsiühendus. Valvega parklasse mahub 42 autot.

Hotellis töötab 40 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing