VimpelComi kasum kasvas teises kvartalis 73 protsenti

Annika Matson 26. august 2004, 13:49

Klientide osas Venemaa suuruselt teine mobiilsidefirma VimpelComi kasum kasvas teises kvartalis 73 protsenti, vahendas Bloomberg.

Kasum oli 91 miljonit dollarit võrreldes eelmise aasta sama perioodi 52,7 miljoni dollariga, teatas firma börsile. Bloombergi küsitletud viis analüütikut ootasid keskmiselt kasumiks 92 miljonit dollarit.

Käive kasvas 61 protsenti, 490,9 miljoni dollarini. Analüütikud ootasid keskmiselt käibeks 505 miljonit dollarit.

Vaadeldaval perioodil lisandus firmale kolm miljonit uut klienti ning nende arv on nüüd 16,3 miljonit. Moskvas asuva investeerimisfirma Renaissance Capital andmetel kasvas telekommunikatsiooniteenuste sektor 2003. aastal Venemaal 47%, mis oli sektorite lõikes suurim kasv.

?Vene majandus on üks kiiremini kasvavaid ning see annab lootust, et suurenevad ka inimeste kulutused mobiilsideteenustele,? kirjutas investeerimispank analüüsis.

Lisaks teatas VimpelCom, et laiendab oma tegevust Kasahstani, ostes 350 miljoni dollari eest sealse firma KaR-Tel, mis on riigi suuruselt teine mobiilsideoperaator. Lisaks võtab ta üle ka firma 75 miljoni dollari suuruse võlakoorma.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing