30. august 2004 kell 14:26

Eesti medalivõitjad saavad sponsorilt plasmateleka ja kodukino

Eesti medalivõitjad saavad olümpiamängude sponsorilt kodukinosüsteemi, plasmateleviisori ja mobiiltelefoni.

Samsung Electronics paneb Ateena olümpiamängudel edukalt osalenud ning medali võitnud kolmele Eesti sportlastele välja väärtuslikud auhinnad, teatab Samsungi Eesti piirkonna juht Rene Mitt Postimees Online vahendusel.

Jüri Jaanson, Indrek Pertelson ning Aleksander Tammert saavad Samsung Electronicsilt kinkekomplekti, kuhu kuuluvad Samsungi plasmateleviisor, kodukinosüsteem ja mobiiltelefon koguväärtuses ligi 80.000 krooni. Auhindade pidulik üleandmine toimub suurel olümpiapeol kolmapäeval, 1. septembril Reval Park hotellis.

'Oma tublide saavutustega on Eesti sportlased näidanud kogu maailmale, et nad on võrdväärsed teiste seas ning võimelised tooma oma kodumaale medalisära,' ütles Samsung Electronics Baltimaade kontori juht Chang Guy Ahn.

Hetkel kuum