Elion: uus toode pole osa riigi ja Microsofti vahelisest raamlepingust

31. august 2004, 16:39

Elion hakkas tänasest pakkuma uut toodet, mille 555kroonine kuutasu sisaldab nii lauaarvutit kui ka interneti püsiühendust.

Küsimusele, et kas vastvalminud pakett on kuidagi Microsofti ja riigi vahelise raamlepinguga seotud, vastas Elioni meediasuhete juht Ain Parmas eitavalt. ?Ei, üldse mitte, sellist toodet hakati oluliselt varem tegema. Seal on täiesti tavaline XP Home peal, sama, mis poest ostetud arvutitel, aga kasutaja ei pea arvutit ostma, vaid lihtsalt maksab igakuiselt kasutuse eest.? Parmase sõnul võib klient lepingu lõppedes arvuti ka jääkväärtusega välja osta.

'Esmapilgul tundub tegu olevat suhteliselt tarbijasõbraliku lahenduse. Selles mõttes tuleb tervitada sellist paketti. Huviga jälgime millisele sihtrühmale selline toode positsioneerub kuna 550 kuus tundub täna keskmisele kodukasutajale suhteliselt suur raha,' ütles Unineti teenusoperaatorüksuse juht Ardi Aolaid. 'Uninet on täna keskendunud nõudlikumale tarbijale ja seetõttu ei pea me mõistlikuks oma kliendile ettemäärata arvutikonfiguratsiooni ja 0,5Mbit internetikiirust.'

?Arvan, et see on teretulnud samm kodukasutajatele ning hea on näha, et ka teised ettevõtted mõtlevad samas suunas,? ütles Microsoft Eesti avaliku sektori suurkliendihaldur Lembit Loo. ?Kindlasti on see pakkumine hea baas ning algus.?
?Tarkvara rendi mudel, mis üheks punktis Eesti riigi ja Microsoft"i vahel arutusel olevas raamlepingus, on võimalus täiustada sellelaadseid pakkumisi läbi enimkasutatud kontori- ning kodukasutustarkvarade kättesaadavaks tegemisel kodukasutajale,? lisas Loo.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing