Vivacolori juhatuse esimehena alustab tööd Mikko Jalovaara

01. september 2004, 16:17

Vivacolor grupi tegevdirektorina ja Vivacolor AS juhatuse esimehena alustab tööd alates 1. septembrist Mikko Jalovaara, teatas ettevõte.

Seni töötas Jalovaara töötas Tikkurila OY Deco grupi müügidirektorina.

Vivacolor AS juhatuse senine esimees Ilpo Jousimaa jätkab tegevust ettevõtte nõukogu esimehena. Vivacolor AS tegevdirektori asetäitja Raivo Voit asub tööle Kiievis Tikkurila grupi ettevõtte Farbi Kolorit T.o.o. tegevdirektorina ja jätkab Vivacolor AS juhatuse liikmena.

Tänasest uuel ametikohal tööd alustav Mikko Jalovaaral on pikaajalised kogemused värvide tootmis- ja müügitegevuses tänu 10-aastasele tööle Tikkurila OY Deco grupis. Hariduse omandas ta Inglismaal ja Soomes.

Vivacolor AS on Vivacolor grupi Eestis asuv ettevõte, mille eelkäijaks 1992. aastal asutatud AS Eesti Värv. Vivacolor on esimene värvitehas Baltikumis ja esimene tootmisettevõte Eestis, millele väljastati 1994. aastal kvaliteedistandardi ISO 9002 sertifikaat. 1998. aastal omistati ettevõttele ka keskkonnasertifikaat ISO 14001. 2002. aasta detsembris liitus Vivacolor esimese värvifirmana Eestis Keemiatööstuse Liidu ja keskkonnaministeeriumi vahelise vabatahtliku programmiga Hoolime ja Vastutame.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing