Majandusministeerium põlistab tallinlaste sõidusoodustused

02. september 2004, 16:32

Ministeerium põlistab tallinlaste sõidusoodustused seadusesse, teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

?Leian, et kohalike omavalitsuste poolt on inimestele, kes kujundavad kohaliku tulubaasi, sõidusoodustuste tegemine õigustatud,? ütles majandus- ja kommunikatsiooniminister Meelis Atonen sõidusoodustusi seadusse valamist kommenteerides.

Ministeeriumi ettepanekul võib valla- ja linnavolikogu kehtestada sõitjateveol oma elanikele erineva kulupõhise perioodisõidupileti hinna, kui linn või vald ei saa riigieelarvest toetust avaliku liiniveo korraldamiseks.

Seadusemuudatust asuti välja töötama peale seda, kui õiguskantsler Allar Jõks saatis 25. veebruaril Tallinna linnavolikogule märgukirja, kus juhtis tähelepanu vaid tallinlastele antava sõidusoodustuse seadusevastasusele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing