Sirje Niitra • 2. september 2004 kell 12:44

SLK lubab praamiliiklust igal juhul jätkata

Saaremaa Laevakompanii teatas, et soovib praamiliiklust peale 1. oktoobrit jätkata ka juhul kui ühisfirma loomine võtab planeeritust kauem aega.

'Liiklus jätkub, küsimus on selle struktuuris, kuid see ei tohiks mõjutada lõpptarbijat. Meid huvitaks eelkõige, kas senised kokkulepped peavad ja kui mingil põhjusel ei pea, siis mida riik meilt ootab. Saaremaa Laevakompanii ei ole midagi riigilt välja pressinud, ega kavatse seda teha ka edaspidi,' ütles Jõgi.

Jõgi sõnul on SLK 250 töötajat teadmatuses, sest majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi esindajatelt tuleb väga vastandlikke signaale. 'Meid enam otsesõnu ei sõimata, nagu oli pool aastat tagasi. Kui aga vaadata ainuüksi tänaseid ajalehti, võib kohata vähemalt kolme-nelja erinevat stsenaariumi. Igal juhul on meie ettevõte tõmmatud poliitikasse, kuhu me kuidagi sattuda ei soovi,' lisas Jõgi.

Hetkel kuum