Leis: Klementi kauplused jäävad alles

Liis Kängsepp 06. september 2004, 13:14

ASi Klementi juhi Toomas Leisi sõnul ei tähenda osade Klementi firmamärki kandvate poodide muutumine PTA kauplusteks Klementi märgi kadumist.

?Ma ei tea, kas väljasöömine on just kõige õigem sõna,? vastas Leis küsimusele, kas osade Klementi kaupluste muutumine PTA kauplusteks võib tähendada, et pikemas perspektiivis sööb nimi PTA Klementi kaubamärgi välja. ?Võib-olla, kuid ma ei kinnita ega lükka seda ümber.?

Täna teatas ettevõte börsile, et alates septembrist hakkab osa Klementi jaeketi kauplustest tegutsema PTA nime all. Eestis muutuvad PTA poodideks Viru keskuse, Kristiine keskuse ja Tartu Lõunakeskuse kauplused ning Riias Origo ja Spice keskuste kauplused.

Toomas Leisi sõnul jäävad Klementi nime kandvad kauplused alles. ?Mõte on selles, et eks me pikemas perspektiivis näeme, et saaksime põhiliselt ühte kaubamärki kasutada, et üks kaubamärk saaks peamiseks,? lausus Leis. ?PTA on olulisem ja suurem.?

Suuri investeeringuid poodide nimemuutus endas Leisi sõnul ei kanna. 'Me ei tee nii, et hakkame täie laksuga mööblit vahetama,' ütles Leis, kelle sõnul on kaupluste valgustus paigas, ümber tuleb teha valgusreklaamid. Kaupluse vaateaknaid ja poes olevaid fotosid muudetakse pidevalt jooksvalt nii kui nii, lausus Leis.

PTA on eelkõige Skandinaavias tuntud kaubamärk, mille Klementi ostis mõned aastad tagasi emafirma PTA Group OY pankrotipesast. PTA kaubamärk on suunatud naistele, kelle töö ja elustiil nõuavad neilt esinduslikku välimust. Kollektsioonist võib leida kaasaegselt stiilset klassikalist rõivastust ja sinna juurde sobivaid vabaaja rõivaid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing