Sampo Elukindlustuse preemiad suurenesid 35 mln kr võrra

06. september 2004, 12:42

Sampo Elukindlustus on käesoleva aasta kaheksa kuuga kogunud preemiaid 58,8 mln krooni, mis on 35,3 mln võrra enam kui möödunud aasta samal perioodil.

Preemiate suur kasv on saavutatud keskendumisega investeerimisriskiga elukindlustustoodete arendamisele, mis on tõusev trend säästmise ja investeerimise valdkonnas. Möödunud aastal moodustasid antud liiki lepingud vaid 0,5% seltsi preemiatest, käesoleval aastal on vastav näitaja juba 59%, teatas Sampo Elukindlustus.

Augustis kogus selts 4,2 miljonit krooni preemiaid ja maksis hüvitisi 124 000 krooni ulatuses.

AS Sampo Elukindlustus on 1999. aastast tegutsev elukindlustusselts, mis kuulub Soome juhtivasse finantsgruppi Sampo plc. Sampo on keskendunud pikaajaliste säästmis- ja investeerimisteenuste pakkumisele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing