Ettekirjutus vähendab Elioni tulusid 14 miljoni krooni võrra

Alvar Jõgeva 07. september 2004, 00:00

Eesti Telekomi juhatuse esimees Jaan Männik selgitas, et sideameti ettekirjutus lahutab ettevõtte sidumisteenuse tuludest umbes 14 miljonit krooni aasta jooksul. Eesti Telekomi puhaskasum oli mullu miljard krooni. Viimases kvartalis tuleb ettekirjutusest tasuda neljandik ehk 3,5 mln krooni, ülejäänu järgmisel aastal. ?3,5 miljonit krooni on marginaalne osa meie kogukasumist,? möönis Männik ning lisas näitlikustamiseks, et 10 mln krooni oleks vaid üks protsent. ?See on loomulik osa meie äritegevusest, vahel tuleb ette kulusid ja ka tulusid, millega me ei ole arvestanud,? sõnas Männik.

25. juunil sai Elion sideametilt ettekirjutuse, millega ettevõtet kohustati alandama riigisiseseid sidumishindu keskmiselt 20 protsenti. Elion esitas sideametile ettekirjutuse peale vaide, mille tulemusel amet muutis oma varasemat ettekirjutust.

Sideameti uue ettekirjutuse kohaselt peab Elion alandama riigisiseseid sidumishindu 1. oktoobriks keskmiselt 17 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:42

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing