Aeg teha pension rahaks

Raimo Ülavere 08. september 2004, 00:00

Suur pott mett, soe tekk, reis Rooma või Egiptusesse. Need on teise samba pensionifondide müüjate pakkumised liitujatele. Olen alati tundnud aukartust liitujate võime suhtes teha fondide seas valik ja ennustada nende edukust 30 aasta peale meepoti või siis Rooma-reisi pealt.

Nüüd saan aga aru, et tegemist polegi prognoosimise, vaid tulu väljavõtmisega. Nimelt saab järgmisest aastast korra aastas fondi vahetada. Niisiis: oktoobrist liitun Ühispanga fondiga (meepott või soe tekk, viimaseid pidavat loetud arv olema), järgmise aasta alguses aga viin osakud üle Sampo panga fondi (tahan sõita veebruaris Egiptusesse, odavalt). Ning loodan väga, et minu ülejärgmise aasta talvepuhkuse eest võtab hoolt kanda Hansapank (Austraalia oleks päris hea valik). Aeg on hakata pensioni rahaks tegema.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing