Uus Maa juhtivtöötajad lõid oma firma

08. september 2004, 14:50

Kinnisvarabüroo Uus Maa juhtivtöötajad asutasid oma firma, kirjutas tänane Eesti Päevaleht.

Endine Uue Maa hindajate juht Martin Vahter ja peamaakler Tanel Tarum asutasid ühiselt 1Partner Kinnisvara. Ettevõtte omanikeringi kuulub ka Pro Kapital Eesti endine müügijuht ja juhatuse liige Endo Tõnuver. Osalus kinnisvaravahendust, -hindamist ja -haldamist pakkuvas 1Partneris jaotub kolme mehe vahel võrdselt.

Vahter põhjendas enda ja Tarumi lahkumist sooviga firma arengus rohkem kaasa rääkida. Selleks kaaluti nii osaluse ostmist kinnisvarabüroos Uus Maa kui ka oma firma loomist. Kuna Uues Maas pakutud osaluse hind oli Vahteri ja Tarumi arvates liiga kõrge, otsustati viimase variandi kasuks.

?Mul ei olnud mõtet hakata välja ostma lisaväärtust, mis ma ise firma jaoks olen,? põhjendas lahkumist kuue aastaga hindaja positsioonilt Uus Maa Kinnisvarakonsultantide tegevdirektoriks tõusnud Vahter.

Uue Maa osanike Urmas Lauri ja Ville Jehe sõnul oli tegemist loomuliku lahkuminekuga. ?Me nägime, et nende tulevikunägemused ja väärtushinnangud olid meie omadest erinevad,? rääkis Jehe. ?Et nad oma firma lõid, ei ole üllatus. Nad on nii tegusad inimesed, varem või hiljem oleks see niikuinii juhtunud.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing