Baltika jaemüük kasvas augustis 20%

ÄP 09. september 2004, 00:00

Samas oli Baltika 54,35 miljoniline netokäive augustis 2,7% väiksem kui eelmisel aastal samal ajal. Augustis kasvas Baltika oma jaesüsteemi müük 20% võrra 34,09 miljoni kroonini, moodustades 63% kogu netokäibest.

?Oleme rahul selle aasta väga tugeva suvise allahindluse juhtimisega, tegutsesime oluliselt professionaalsemalt kui eelmisel aastal, mis väljendus ka meie juuli ja augusti tulemustes,? ütles Baltika jaekaubanduse direktor Maire Milder.

Baltika suurim bränd Monton andis augusti jaekäibest 54% ehk 18,3 miljonit krooni. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvas Montoni käive 0,6% võrra.

Enim, 165% suurenes võrreldes aastataguse perioodiga augustis CHR/Evermeni käive, ulatudes 7,6 miljoni kroonini. Baltmani käive kasvas augustis mullusega võrreldes 61,5% võrra, ulatudes 3,9 miljoni kroonini. CHR/Evermeni ja Baltmani käibe kasvu on tinginud suurenenud kaupluste arv.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing