Forte Agent: võimekas Useneti klient

ÄP 09. september 2004, 00:00

Agent töötab kahes re?iimis. Tasuta versiooni võimalused on ainult veidi piiratud võrreldes registreeritud versiooniga, mis maksab 29 USA dollarit (umbes 375 kr).

Useneti tööpõhimõte on sarnane postiloenditele ning veebipõhistele foorumitele.

Portaal vallaste.ee seletab Useneti olemust järgnevalt: see on ülemaailmses võrgus asuvatel serveritel hoitav teatetahvlisüsteem ehk kirjade kogu mitmesugustel teemadel. Teemad on koondatud rubriikidesse, mida nimetatakse uudisgruppideks (newsgroups). Uudisgruppe on sadu tuhandeid ja igaüks võib luua mõne uue uudisgrupi. Enamik uudisgruppidest asub internetiga ühendatud serverites, kuid on ka uudisgruppe, mille serverid pole internetis.

Usenetile pandi alus 1979. aastal. Suurema jao veebibrauserite kasutajad saavad lisaks võrgulehtede külastamisele suhelda ka Useneti uudisgruppidega. On olemas võrgulehti, mis pakuvad uudisgruppide temaatilisi katalooge (nt Deja News) ja võimaldavad otsingut üle uudisgruppide.

Vaata lisaks: www.forteinc.com

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing