Rahvaliit kui ulmeteose kangelane

Heidit Kaio 09. september 2004, 00:00

Mäletate Hinckust vendade Strugatskite romaani põhjal vändatud filmist ??Hukkunud alpinisti? hotell?, kes korrutas hämmeldunult: ?Mina mind. Saate aru, mina mind?? Rahvaliiduga on sama lugu ? ta näeb iseennast tegemas asju, mida ta seni pole suutnud seletada.

Tiit Madisson kandideeris kohalike omavalitsuste valimistel Rahvaliidu nimekirjas ja valiti Lihula vallavanemaks. Rahvaliidu minister Margus Leivo saatis eriüksuslased Lihulasse Madissoni üles pandud monumenti maha võtma. Rahvaliidu Läänemaa piirkonna juhatus peab Leivo tegutsemist kohmakaks ja nõuab, et Leivo peab avalikkuse ees vabandama. Ta võib erakonna survel oma ministrikoha kaotada. Rahvaliidu esimees Villu Reiljan nõudis valitsuse istungil kiiret tegutsemist, kasutades ajakirjanduse andmeil valitsuse kohta sõnu: ?Me pole mingi kokutajate bande.?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing