Aktsiaselts A&G Textile läks soomlaste omandisse

10. september 2004, 17:03

AS A G Textile aktsiad on läinud allkirjastatud lepinguga üle Soome juhtiva töörõivaste tootja Image Wear Oy omandisse, teatas ettevõte.

Image Wearile kuulus juba varemgi kolmandik Aktsiaseltsist A G Textile.

Sama tehinguga siirdus AS A G Kaubanduse tööriiete müügi ja turustuse osakond tervikuna AS A G Textile koosseisu.

Ettevõtte ost tähendab AS A G Textile positsiooni tugevnemist Balti riikide töörõivaturul. AS A G Textile kõik 300 töötajad jätkavad uue omaniku teenistuses samas ametis. AS A G Textile jätkab oma tegevust Eestis endise nime all.

Image Weari ja A G Textile koostöö on kestnud juba 15 aastat. Äsjane ettevõtte ostutehing toetab Image Weari strateegiat, mille eesmärgiks on kasv Soome ettevõttena ja laienemine rahvusvahelistele turgudele. Ettevõtte ostutehing avas Image Weari ees ukse Balti riikide turgudele nii tootmise kui ka müügi ja turunduse osas. Nii Soomes kui Eestis on ettevõtte ostutehing nähtav Image Weari ja A G Textile turupositsiooni tugevnemisena ja tegevustingimuste paranemisena.

Image Wear Oy on Soome juhtiv töörõivaste tootja, kelle toodete nomenklatuur katab erinevate tööstus-, teenindus- ja tervishoiualade töörõivaste vajadused. Ligi 45 aastat toiminud pereettevõtte käive oli möödunud aastal 33 miljonit eurot (516 milj. Krooni) ja Soomes annab ettevõte tööd 185-le alalisele töötajale. Lisaks töörõivaste valmistusele on Image Wearil Soomes 19 töörõivaste kauplust ?Job?.

AS A G Textile hakkab tegutsema Image Weari välistegevusüksuse raames. Üksust juhatab diplomeeritud insener Matti Nenonen.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing