Ülevaade tänastest ajalehtedest

10. september 2004, 08:26

Eesti Päevaleht:

?Täna kaotasin usu, et valitsus võib töötada ühtse meeskonnana,? ütles majandusminister Meelis Atonen eile ennelõunal pärast tagasiastumist ministri kohalt.

Res Publica juhtiv sotsiaalpoliitik Andres Kork peab maksureformi ülimalt küsitavaks olukorras, kus valitsus ei leia raha arstide palgatõusuks ega teiste põletavate meditsiiniprobleemide lahendamiseks.

Radiolinja tegi EMT-le taotluse, et viimane avaks oma võrgus 10 000 uut numbrit. Tõenäoliselt on tegu sellega, et Radiolinja võrgu kaudu tuleb lähiajal turule uus mobiiliteenuseid pakkuv ettevõte Vertelson Mobiil.

Soomes Jyväskylä linnas toimuv kaubanduskeskuste hinnaralli on viinud kaupmehed niikaugele, et kohalikud Citymarketid müüvad Eestis toodetud Euroshopperi piima hinnaga 1 eurosent liiter.

Postimees:

Majandusministri kohalt tagasi astunud Meelis Atonen ütleb, et tema lahkumisel said eile otsustavaks peaministri ja Res Publica ministrite toetuse kaotamine praamitüli lahendamisel.

Eesti Rohelise Liikumise osavõtul toimunud rahvusvaheline uuring selgitas, et Eesti pesupulbrid edestavad välisfirmade paljureklaamitud tooteid keskkonna- ja tarbijasõbralikkusega.

Tartu bussifirma Tarbus ostis augusti lõpus kõik Pärnu bussifirma Pärnu ATP aktsiad, Tarbuse juhatuse esimehe Valter Keisi kinnitusel ei välista ettevõte tegevuse laiendamist ka teistesse maakondadesse.

Poliitikud ja turvaspetsialistid mõistavad hukka turvafirmade kiskumise ärimeeste omanditülidesse ja jõudemonstratsioonidesse, nagu juhtumis, mis sundis McDonald?si terveks päevaks Tallinna südames uksed sulgema.

SL Õhtuleht:

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Meelis Atonen loobub ametist, sest tema «koostöölimiit» valitsusega saanud otsa. Kes Atoneni mantlipärijana praamiliikluse ümber puhkenud segaduse lahendab, pole esialgu teada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing