A&G Textile läks soomlaste kätte

ÄP 13. september 2004, 00:00

Image Wearile kuulus juba varem kolmandik aktsiaseltsist A&G Textile. Ettevõtte ülejäänud omanikud olid samuti kolmandikuliste osalustega Heiti Allmäe ja Olar Gofman. Tehingu hinda pooled ei teatanud.

Sama tehinguga siirdus AS A&G Kaubanduse tööriiete müügi- ja turundusosakond tervikuna ASi A&G Textile koosseisu.

A&G Textile?i kõik 300 töötajat jätkavad uue omaniku teenistuses. AS A&G Textile hakkab tegutsema Image Weari välistegevusüksuse raames, üksust juhatab Matti Nenonen.

A&G Textile teenis eelmisel aastal ligi 70 mln kroonise käibe juures 2,5 mln krooni, ettevõtte omakapital oli aasta lõpu seisuga 4,1 mln krooni. Allmäele ja Gofmanile kuuluvad jaekaubandusfirma A&G Kaubanduse eelmise aasta käive oli 118 mln ja kasum 10,1 mln krooni.

Image Weari ja A&G Textile koostöö on kestnud 15 aastat. Äsjane ettevõtte ostutehing toetab Image Weari strateegiat, mille eesmärgiks on kasv Soome ettevõttena ja laienemine rahvusvahelistele turgudele, seisis pressiteates.

Image Wear käive oli möödunud aastal 33 miljonit eurot (516 mln krooni) ja Soomes annab ettevõte tööd 185 töötajale.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing