PRIA: paneme raha imekähku akkama

Meelis Mandel 13. september 2004, 00:00

Sama vigane kui pealkiri on ka PRIA (ametliku nimega põllumajanduse registrite ja informatsiooni amet) tegevus eurotoetuste jagamisel. Ajendatuna kartusest, et eurotoetusteks ettenähtud raha ei suudeta õigeaegselt välja jagada, käsitleb amet ettevõtjate toetusavaldusi kui erakondade nimekirju valimisteks ? kes ees, see mees. Ehk siis: raha jagamisel pole otsustav mitte taotluse sisu, vaid nende esitamise kiirus.

Hiljutisel Võrumaa ettevõtluskonverentsil olid kohalikud ärimehed sunnitud tõdema, et eurotoetuste jagamisel polegi vaja mitte neid, vaid riiki ja ametnikke koolitada. Mis kasu on avalduse eurokeeles kirjutamisest ja heast äriideest, kui võitja selgub lihtlabase trügimisega nagu 80ndatel tualettpaberisabas. Või on eurotoetus meie aja defitsiit?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing