Toom Tekstiil murrab Venemaale

Liis Kängsepp 13. september 2004, 10:12

Tekstiilitootja Toom Tekstiil peaks järgmisel nädalal Moskvas alla kirjutama koostöölepingule, millega luuakse ühe sealse tekstiilitootjaga ühisfirma.

'Ütleme nii, et me laiendame oma geograafilist ala,' ütles ASi Toom Tekstiil juht ja omanik Illimar Toom täna hommikul Äripäevale. 'Venemaa on tõusev turg, samas kui teised turud on stabiilsed või vaid pisut tõusus. Samas müük Venemaale on seoses tollimaksudega natuke probleemne.'

Ühisfirma luuakse praegu Moskva kesklinnas mittekootud materjale tootva tekstiilitootjaga, kelle nime Toom ei tahtnud veel avalikustada. 'Moskvas registreeritakse täiesti uus firma,' ütles Toom, lisades, et esimese aasta jooksul investeeritakse Venemaale 10 mln krooni piires.

'Kuna tehas asub kesklinnas, siis on Moskva linn öelnud, et see peab olema sealt välja viidud kolme aasta jooksul,' ütles Toom. Seega peab varsti hakkama mõtlema uue tehase ehitamise peale. Koht pidavat sealsel partneril juba välja vaadatud olema.

Venemaal hakatakse tootma tekke, patju ja mittekootud materjale.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing