Turule lisandub viies Egiptuse-reiside pakkuja

Liis Kängsepp 13. september 2004, 14:52

Tänasest lisandub turule viies Egiptuse-reise pakkuv ettevõte TopTours, millega saab puhkama sõita ka Jordaaniasse.

Esialgu hakkab AS TopTours korraldama otsereise Egiptuse tuntud kuurortlinnadesse Sharm el Sheikhi ja Hurghadasse. Lisaks pakub TopTours kultuuri- ja ajaloohuvilistele ringreise Jordaanias ja Egiptuses, Niiluse kruiise ning rannapuhkust Dahabis.

?Esimesel hooajal plaanime Egiptusesse viia 4000 klienti, hooaja käibeks prognoosime 30 miljonit krooni,? märkis TopToursi juhataja Piret Ujok pressiteates.

TopToursi omaniku, Soome firma Inter Top Travel OY juhataja Pasi Kauppineni sõnul on TopTours ettevõtte esimene tütarfirma Balti mere regioonis, kuid lähiajal plaanib ettevõte laieneda ka Skandinaavias.

Esimene TopToursi otsereis 189-kohalise uue põlvkonna Boeinguga Sharm el Sheikhi toimub 21. oktoobril ning Hurghadasse 23. oktoobril. Sharm el Sheikhi hakkab TopTours reise korraldama igal nädalal neljapäeviti ning Hurghadasse laupäeviti. Lennud toimuvad koostöös Egiptuse suurima eralennufirmaga AMC Airlines.

400 000 krooni suuruse aktsiakapitaliga AS TopTours kuulub 100-protsendiliselt Soome reisikorraldajale Inter Top Travel OY. Ettevõte tegutseb Soomes kaubamärgi TopMatkat all. Tegu on tootjafirmaga, mis ise reise ei müü. Soomes on TopMatkat reiside eksklusiivne müügiõigus Soome suurimal reisibüroode ketil MatkaVekka.

Peale TopToursi pakuvad võimalust Egiptusesse sõita veel Marhaba, Domina, Estour ja Novatours.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing